Trädgård

Design

Hur vill ni ha det i er trädgård? Vad vill ni använda er trädgård till? Vad är syftet med att ha en trädgård enligt just er? Är det en samlingsplats för släkt, vänner och bekanta? En plats för odling, bollek, rekreation, kurragömma? En plats där man kan sitta och njuta av färger, former och dofter eller något helt annat?  Vad vill just ni ha för användningsområden i er trädgård?

Kanske har ni en dröm, en tanke om vad er trädgård ska innehålla eller hur den ska se ut men ni får inte riktigt till det. Det uppstår olika svårigheter som gör att ni inte kommer framåt? Det är här jag kommer in!  Jag kan hjälpa er att sortera bland alla tankar och agera bollplank. Jag kan även komma med ett förslag på hur er trädgård skulle kunna se ut utefter era önskemål.  Kontakta oss för mer information.

Trädgårdsskötsel 

I slutändan vill de flesta ha en fin, välskött trädgård där deras intressen och behov får plats. Ibland är det dock svårt att hinna med att ta hand om den där perfekta, enligt er, trädgården. Under säsong åtar jag mig en del enklare skötseluppdrag, dock inte gräsklippning. 

Under 2018 kommer jag att testa ett nytt koncept.
Jag kommer
 erbjuda trädgårdsskötsel på abonnemang. I abonnemanget ingår så många timmar som vi kommer överens om fördelat på maj, juni och juli. Alltså inte alla timmar i en klump utan jag kommer till er trädgård flera gånger under sommaren och  utför underhållsskötsel av era rabatter och eventuella odlingar. Låter detta intressant? Kontakta oss för mer information.