Trädgård

Design

Hur vill ni ha det i er trädgård? Vad vill ni använda er trädgård till? Vad är syftet med att ha en trädgård enligt just er? Är det en samlingsplats för släkt, vänner och bekanta? En plats för odling, bollek, rekreation, kurragömma? En plats där man kan sitta och njuta av färger, former och dofter eller något helt annat?  Vad vill just ni ha för användningsområden i er trädgård?

Kanske har ni en dröm, en tanke om vad er trädgård ska innehålla eller hur den ska se ut men ni får inte riktigt till det. Det uppstår olika svårigheter som gör att ni inte kommer framåt? Det är här jag kommer in!  Jag kan hjälpa er att sortera bland alla tankar och agera bollplank. Jag kan även komma med ett förslag på hur er trädgård skulle kunna se ut utefter era önskemål.  Kontakta oss för mer information.

Trädgårdsskötsel 

I slutändan vill de flesta ha en fin, välskött trädgård där deras intressen och behov får plats. Ibland är det dock svårt att hinna med att ta hand om den där perfekta, enligt er, trädgården.  När tid finns händer det att jag åtar mig en del enklare skötseluppdrag för att hjälpa er att få en fantastisk trädgård. Dock inte gräsklippning eller trädbeskärning.
Varmt välkomna att höra av er!

Priser för trädgårdsskötsel

Pris: 400kr/h ex moms
Kostnader för bränsle, maskiner och resor tillkommer.

Rutavdrag
För rutarbeten kan man få upp till 50% av arbetskostnaden reducerad av Skatteverket. Du behöver inte ansöka hos skatteverket själv utan avdraget gör jag direkt på din faktura. Kostnader för material, utrustning eller resor i samband med arbetet ger ej rätt till avdrag.
Vill du veta mer så kontakta oss eller läs mer på skatteverkets hemsida: skatteverket.se/rutavdrag