De är fortfarande ute o flyger!

Trots att det är kallt på nätterna, inatt hade vi -3 grader i Blexberg, så är bina ute och flyger på dagarna! Inte jättemycket aktivitet men helt klart är de ute och letar in i det sista! Det är väl klart, termometern visar upp mot +15 grader mitt på dagen. Rena sommarvärmen!

I natt frös dock Solrosorna men Rädisblommorna klarade sig. Tänk vad några bortglömda grönsaker kan komma till användning! Inte visst jag att Rädisor kunde vara så fina, blomma så länge och vara så populära bland våra pollinerare! Hela sensommaren så har det surrat i dem. Funderar på att så några i rabatten nästa år. Otroligt fina! Massor med små rosa/lila/vita blommor! Höga är de också!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.