Leverans med posten!

Nu har lådorna kommit! Så nu är det bara och börja spika! Hm… Då måste man ha någonstans att vara… Lite verktyg är bra och kunskap om hur man ska sätta ihop alla delar är nog en förutsättning. Jag och sambon (mest sambon) har röjt i ett av rummen ute i verkstaden som ska bli ”mitt” birum! Det är bara lite ommöblering kvar sen kan jag sätta igång!

När jag skulle åka till Statoil (eller Cirkel K som det heter nuförtiden) för att hämta mina två kollin så var jag lite fundersam på hur jag skulle få plats med alla lådorna i bilen! Jag hade ju beställt 12 stycken ihop spikade lådor! Det var iaf vad jag trodde! När jag hämtar ut dem så får jag två relativt små kartonger, tunga som satan men inte speciellt stora! När jag kommer hem och packar upp inser jag att det är 12 stycken lådor men i byggsats inte ihop spikade. Om det är företaget som gjort fel eller om jag kanske faktiskt beställde ospikat vet jag inte säkert men det spelar mindre roll! Så himla svårt kan det inte vara att spika ihop dem. Säkert mer krångel att skicka tillbaka och sedan få hem ihopspikade…. Så jag tar det jag fick och skrider till verket!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.